KOŠARICA

AION CHR 2022/23 (size 7-11)

474,67kn (63,00 €)
Clear
Compare

Share this product

Novi model AION CHR 22/23! 💙💛 RG golmanske rukavice! 🔝

CUT: Novi Roll Hybrid s povećanim omjerom lateksa na prstima sada je dostupan s Ergonomic Bio Fit metodom.

DLAN: 4mm+3mm Hydro Blue Grip posebno razvijen za mokre uvjete, nudi izvrsno prianjanje lopte s optimiziranim pristajanjem i kontrolom. Razvili su ga naši profesionalni vratari dodajući sve elemente koji pomažu u ravnoteži između prianjanja po vlažnom vremenu.

Tijelo: Neo Flex tijelo s visokom elastičnošću i laganom metodom pomaže performanse tijekom igre.

Pjena za stražnju ruku: reljefna stražnja strana od lateksa visoke gustoće sa svojim jedinstvenim bojama, nudi udobno udaranje u svim fazama.��Sustav za pristajanje na zapešće: jedinstveni oblik prošivene elastike na ulaznoj točki pomaže u usvajanju modernog koncepta igranja bez remena. Njezino prianjanje prema zapešću je moderno i snažno u svim uvjetima, čak iu uvjetima najvećeg pritiska pri igranju, sama rukavica zadržava položaj na zapešću, vrlo snažno prianjanje zbog svoje projektirane metode šivanja.

Remen s elastičnom omčom koji se može ukloniti: Dizajniran s jedinstvenim načinom prilagodbe vrataru je potreban sigurnosni sustav za zapešće. Može namjestiti zapešće ovom elastičnom petljom na svoju najmoćniju metodu koja ne samo da učvršćuje zapešće, već i povećava razinu pouzdanosti u tlu zaboravljajući zategnuti zapešće zbog svoje ergonomske inženjerske metode.

Reviews

Be the first to review “AION CHR 2022/23 (size 7-11)”