KOŠARICA

BACAN 2022 (size 7-11)

452,07kn (60,00 €)
Clear
Compare

Share this product

Naš prvi ikad bešavni, Roll Hybrid RG model! Potpuno redizajniran; puna modifikacija modernog doba. Dizajn trostrukog omota za nevjerojatno prianjanje na ruku i dodatno područje kontakta s loptom. Svijetle boje i novi dizajn za upečatljiv izgled!

BEKHEND:
Dizajn stražnje ruke prožet je 3 mm dihaprenskim materijalom. Zajedno s sublimacijskom teksturom i nevjerojatnim 3D ispisom visoke gustoće i efektom utiskivanja na donjem dijelu, čine ovu rukavicu jedinstvenijom i istaknutijom.

IZREZATI:
Hibridni kroj u rolama zajedno s dizajnom trostrukog omota na palcu, kažiprstu i malom prstu koji nudi nevjerojatno prianjanje na ruke i više kontaktnog područja s loptom. Ovaj model također ima prošireni dlan koji već poboljšava pristajanje i prianjanje dizajna.

DLAN:
Vrhunski Pro Contact Yellow German Latex dlan nudi najbolje prianjanje u svim uvjetima zajedno s velikom izdržljivošću, jakim svojstvima držanja
& fleksibilnost.

Elastični remen koji se može ukloniti s produženim gumenim gelom pruža udobnost i stabilnost vašem zapešću jer je vrlo podesiv i udoban.
• EES: SUSTAV EASY ENTRY dizajniran je posebno za vratare s punom fleksibilnošću za lako nošenje i lako skidanje.
• FIX FIT TEHNOLOGIJA

Reviews

Be the first to review “BACAN 2022 (size 7-11)”