AION 2022/23 (size 7-11)

Sale!

AION 2022/23 (size 7-11)

56,70  (427,21 kn)

CUT: Novi Roll Hybrid s povećanim omjerom lateksa na prstima sada je dostupan s Ergonomic Bio Fit metodom.
Tehnologija Fix Fit.

DLAN: 4mm+3mm Hydro Grip sa super gripom u mokrom stanju omogućuje prianjanje lopte s optimiziranim pristajanjem i kontrolom. Razvili su ga naši profesionalni vratari dodajući sve elemente koji pomažu u ravnoteži između prianjanja po vlažnom vremenu.

Prethodno operite dlan kako biste aktivirali Hydro Grip!

TIJELO I LEĐNJA:

Tijelo: Neo Flex tijelo s visokom elastičnošću i laganom metodom pomaže performanse tijekom igre.
Pjena za stražnju ruku: reljefna stražnja strana od lateksa visoke gustoće sa svojim jedinstvenim bojama, nudi udobno udaranje u svim fazama.

ZPEŠĆE I ZATVARANJE:
Sustav pristajanja na zapešće: jedinstveni oblik prošivene elastike na ulazu pomaže u usvajanju modernog koncepta za igranje bez remena. Njezino prianjanje prema zapešću je moderno i snažno u svim uvjetima, čak iu uvjetima najvećeg pritiska pri igranju, sama rukavica zadržava položaj na zapešću, vrlo snažno prianjanje zbog svoje projektirane metode šivanja.
Elastic Loop remen koji se može ukloniti: Projektiran s jedinstvenim načinom za prilagodbu vrataru je potreban sigurnosni sustav za zapešće. Ima mogućnost prilagodbe zapešća ovom elastičnom petljom na svoju najmoćniju metodu koja ne samo da učvršćuje zapešće, već i povećava razinu pouzdanja u tlu zaboravljajući zategnuti zapešće zbog njegove ergonomske inženjerske metode.

Veličina

10, 11, 7, 8, 9

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AION 2022/23 (size 7-11)”
Shopping Cart
AION 2022/23 (size 7-11)
56,70  (427,21 kn) Odaberi opcije
Scroll to Top