SNAGA BLACK 2023/24 (size 5-11)

SNAGA BLACK 2023/24 (size 5-11)

65,00 

Popust
Količina Discount Cijena s popustom
2 + 10% 58,50 

Prilikom kupnje 2 artikla dobiva se popust od 10%

Snaga Black je sada bešavni model, s Neo Flex Body i Wrist Fit System, što su 2 nove karakteristike koje su razvili RG i naši vratari.

Rez: Novi Roll Hybrid s povećanim udjelom lateksa na prstima sada je dostupan s Ergonomic Bio Fit metodom.

Dlan: OCTOPUS Memory Foam latex je novi razvoj dlanova od lateksa,  posebno dizajniran za  poboljšane performanse. RG dolazi s mogućnošću korištenja novog materijala OCTOPUS, uravnoteženog dlana dizajniranog za sve uvjete. Savršeno odgovara većini vremenskih uvjeta, novi Octopus lateks pomaže vrataru da sam usvoji i kontrolira loptu zbog velike količine prirodnog lateksa. Mjehurići memorijske pjene ili ‘stanice’ su otvoreni, učinkovito stvarajući matricu kroz koju se može kretati zrak. Memorijska pjena veće gustoće omekšava u reakciji na toplinu tijela, dopuštajući joj da se u nekoliko minuta oblikuje u toplo tijelo.

Tijelo: Neo Flex tijelo s visokom elastičnošću i laganom metodom pomaže performanse tijekom igre.

Sustav pristajanja na zapešće: jedinstveni oblik prošivene elastike na ulazu pomaže u usvajanju modernog koncepta igranja bez remena. Njezino prianjanje za zapešće je moderno i snažno u svim uvjetima, čak i u većini uvjeta za igranje pod visokim pritiskom, sama rukavica zadržava položaj na zapešću zbog svoje projektirane metode šivanja.

Pjena za stražnju stranu: Dizajnirana jedinstvenom metodom Reljefna stražnja strana od lateksa dodana na objekte 3D Punch Zone na vrhu lateksa. Razvijen i izrađen sa svojim jedinstvenim identitetom zadržavajući klasični dodir lateksa uz moderan gel na zoni bušenja. Visoka gustoća nudi udobno bušenje u svim fazama.

Novi elastični remen koji se može ukloniti: Napravljen s jedinstvenim načinom podešavanja sigurnosnog sustava za zglob. Ima mogućnost prilagodbe zapešća ovom elastičnom petljom na svoju najmoćniju metodu koja ne samo da osigurava zapešće, već i podiže razinu samopouzdanja zahvaljujući svojoj ergonomskoj inženjerskoj metodi.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SNAGA BLACK 2023/24 (size 5-11)”
Shopping Cart
SNAGA BLACK 2023/24 (size 5-11)
65,00 Odaberi opcije
Scroll to Top