ZIMA 2024/25 (size 5-11)

ZIMA 2024/25 (size 5-11)

78,00 

Popust
Količina Discount Cijena s popustom
2 + 10% 70,20 

Prilikom kupnje 2 artikla dobiva se popust od 10%

 

REZ: Novi hibridni valjak Negativno rezanje. Vrhovi prstiju omotani su lateksom, a donji dijelovi prstiju pružaju usko prianjanje. Unutarnji šavovi osiguravaju čvrsto prianjanje, ekskluzivna konstrukcija njihovog ergonomskog oblika u potpunosti se prilagođava prirodnim pokretima prstiju. Obezbeduvanje dopolnitelna kontaktna površina od lateksa na vrvovite na pristite.

LEĐNJA HAND: Nova hibridna zona s L – Derma Fit tehnologijom koristi vlakna visoke čvrstoće za stvaranje laganih stražnjih ruku s ciljanim područjima podrške, istezanja i prozračnosti. Uz pomoć tehnologije, donji dio leđa i zapešća s pletivom je udobniji, lakši i prozračniji. Kombinacija novih metoda hibridne bekhend zone omogućila je korisniku ulazak u dinamiku udarca gdje vratar ima mogućnost koristiti lateks bekhend u klasičnom udarcu s prirodnom amortizacijom udarca, nudeći udoban udarac u svim fazama. Ubrizgana 2D guma Jedinstvena kombinacija sa složenim 2D uzorkom na donjem dijelu stražnje tehnologije za ubrizgavanje gume, koja rukavici omogućuje izuzetno fleksibilnu, laganu težinu, savršeno ispunjavajući zahtjeve modernih vratara tijekom natjecanja uz ekstremnu izdržljivost.

DLAN: Jedan od najnaprednijih RG rukohvata od pjene za dlanove, Giga + njemački lateks uključujući posebne adhezivne dodatke nudi najbolja svojstva držanja, izvrsnu otpornost na abraziju i izvanrednu izvedbu u većini uvjeta, sa svojim iznimno lijepljivim sastojcima i poboljšava sposobnost držanja lopte na moderno traži golmana. Nova zaštita od hvatanja na donjem dijelu dlana, gdje lopta ima najveći učinak i najveći udar s puno vremena.

FIX FIT TEHNOLOGIJA.
Spoj i pričvršćivač: remen s uklonjivom elastičnom omčom: dizajniran na jedinstven način za prilagodbu potrebama vratara. Ima mogućnost podešavanja zgloba ovom elastičnom petljom u svojoj najsnažnijoj metodi, koja ne samo da jača zglob, već i povećava razinu povjerenja u zemlju zaboravljajući zategnuti zglob zbog svoje ergonomske inženjerske metode.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZIMA 2024/25 (size 5-11)”
Shopping Cart
ZIMA 2024/25 (size 5-11)
78,00 Odaberi opcije
Scroll to Top